Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Iedere vorm van asbest is gevaarlijk voor mens en milieu. Admanstars zet zich maximaal in om de generatie van morgen te beschermen tegen blootstelling.

Dat blijkt alleen al uit onze naam

De naam Admanstars is een samenvoeging van de zegswijze ‘Apappeldeman Sikketamee Adoeladoe Riksbiviaans Swais Swais’. Volwassenen gebruikten dit wanneer ze zaken met elkaar bespraken waarmee zij de kinderen niet wilde belasten.

Zó zien wij asbest: daarmee moeten we de wereld van morgen niet belasten. Laten we nadenken over wat we doen. Ons verantwoordelijk voelen. Én daarnaar handelen.
Think. Feel. Act.

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in complexe inventarisatieprojecten en onderzoeksvraagstukken. Onze expertise kent geen grenzen. Als deskundig, onafhankelijk en erkend onderzoeksbureau werken wij voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ook bieden wij deskundige hulp bij calamiteiten en risicobeoordelingen.

Wij voeren de asbestinventarisaties en risicobeoordelingen uit volgens het Certificatieschema Procescertificaat Asbestinventarisatie. Onze werkzaamheden voeren wij zorgvuldig uit met aandacht voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

Ontwikkeling en techniek

Asbestonderzoek is slechts een deel van onze werkzaamheden. Onze focus komt meer en meer te liggen op het ontwikkelen en bedenken van nieuwe technieken in de asbestverwijderings- en analysebranche. Een betere toekomst begint met verantwoordelijkheid en ontwikkelingen vandaag.

Wereldwijde deskundigheid en kennisdeling

Admanstars is groot voorstander van het delen van kennis op een brede schaal. Hierom zijn wij vanaf 2015 t/m 2020 actief betrokken geweest bij The European Asbestos Forum (EAF) in de rol van member of the board of advisors. Ook zijn wij sinds 2019 full member van The Faculty for Asbestos Assessment and Management (FAAM), onderdeel van The Birtisch Occupational Hygiene Society (BOHS). Met ingang van 2023 is Admanstars ook lid van de Faculty of Asbestos Management of Australia and New Zealand (Famanz), de Vereniging van Erkende laboratoria en deskundigen Asbest (Fedasbest) en Asbestonomy. Hiermee dragen wij bij aan een grotere bewustwording daar waar het gaat om asbest en het verbreden van onze kennis en die van anderen. Nationaal delen wij ook graag onze kennis en zijn wij dan ook o.a. actief binnen de werkkamer persoon van Ascert, zijn wij lid van de brancheorganisatie VOAM en zijn wij lid van MKB Nederland.

Onze specialisten

Jasper Kosters
Jasper Kosters
Eveline Kosters-Turfboer
Eveline Kosters-Turfboer