Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Opleiding en trainingen

Maatwerkoplossingen voor kennisdeling

Wij verzorgen op elke gewenste locatie opleidingen en trainingen over asbestgerelateerde onderwerpen. Bijvoorbeeld standaardtrainingen rondom wet- en regelgeving, asbestherkenning of omgaan met calamiteiten. Ook bieden we maatwerkopleidingen. Daarin laten we onderwerpen aan bod komen die specifiek voor u van belang zijn. Wij kunnen de training volledig voor u verzorgen of als deskundige een bijdrage leveren aan een bestaande training.

Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Asbest herkennen
Hoe herken je asbest en waar kun je het allemaal tegenkomen? Dit staat centraal in deze training. De deelnemer krijgt inzicht in de vele toepassingen van asbest en weet na afloop waaraan asbestverdachte materialen te herkennen. We werken daarbij graag met uw dagelijkse praktijk. Risico’s, wetgeving en procedures zijn onderdeel van de cursus.

Asbest wet- en regelgeving
Niets zo veranderlijk als de wet- en regelgeving rondom asbest. Komen u of uw medewerkers vaak in aanraking met asbest? Dan is deze training bijzonder geschikt. Admanstars is altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving. Via deze cursus delen wij die kennis graag.