Home2020-02-10T07:18:27+00:00

Wij zijn samen verantwoordelijk voor de toekomst

Admanstars zorgt voor pragmatische oplossingen voor al uw asbestvraagstukken

De toekomst van morgen beschermen we vandaag. Admanstars zet zich maximaal in voor de volgende generatie. Iedere vorm van asbest is gevaarlijk voor mens en milieu. Laten we nadenken over wat we doen. Ons verantwoordelijk voelen. Én daarnaar handelen. Think. Feel. Act.

Admanstars is expert op het gebied van asbest en chroom-6 en gerelateerde vraagstukken rondom milieu en gezondheid. Onze deskundigen staan voor u klaar met verschillende disciplines. Onze diensten:

Management

Onze kennis en expertise kent geen grenzen. Of het nu gaat om een complexe asbestinventarisatie, kwaliteitscontrole, aanbesteding, second opinion of opleidingstraject op maat: wij helpen u graag. Ook verzorgen wij de begeleiding van sloop- en asbestverwijderingsprojecten.

>> doorlink naar admanstars/management

Advies

Wij zijn gespecialiseerd in complexe onderzoeksvraagstukken. Als deskundig, onafhankelijk en erkend onderzoeksbureau voeren wij complexe onderzoeken uit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ook bieden wij deskundige hulp bij calamiteiten en risicobeoordelingen.

>> doorlink naar admanstars/advies

Projects

Asbestonderzoek is slechts een deel van onze werkzaamheden. Onze focus komt meer en meer te liggen op het ontwikkelen en bedenken van nieuwe technieken in de asbestverwijderingsbranche. Daarbij kijken wij over de grenzen heen en werken we samen met innovatieve partijen wereldwijd.

Actueel

Gediplomeerd ‘Onderzoeksprotocol Zonnepaneel Incidenten’

december 15th, 2022|

Admanstars Advies is als eerste in Nederland gediplomeerd voor het ‘Onderzoeksprotocol Zonnepaneel Incidenten’ Op 13 september 2022 hebben Jasper Kosters, Eveline Kosters en Mathijs Aalderink van Admanstars Advies als eerste in Nederland het diploma

Building Inspiring Spaces

Vivamus sed consectetur tellus dolor sit amet, consectetur adipiscing lorem elit sadip ipsum ets ficilis uns.

Only takes a few seconds!

Ga naar de bovenkant