Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Asbest en recht

Unieke bundeling van krachten

Admanstars maakt deel uit van de samenwerking Asbest en Recht. Binnen Asbest en Recht bundelen mr. dr. Yvonne Waterman (eigenaar Waterman Legal Consultancy) en Jasper Kosters (directeur-eigenaar Admanstars) hun krachten.

Yvonne Waterman is gespecialiseerd in asbestrecht. Haar kennis combineert zij met een goed begrip van de praktijk. Jasper Kosters neemt al jarenlang deel aan verschillende asbestcommissies en werkgroepen. Daardoor kent hij de ingewikkelde wet- en regelgeving en het calamiteitenmanagement als geen ander. Samen bedienen we met passie, professionaliteit en rijke ervaring cliënten in zowel de publieke als de private sector.

Vraagbaak

Met Asbest en Recht fungeren we als vraagbaak voor alle juridische een maatschappelijke vraagstukken rondom asbest. We bieden juridisch en praktisch advies en staan bij in gerechtelijke procedures. Ook verzorgen we cursussen en praktische begeleiding bij onder andere inventarisatie-, renovatie- en saneringsprojecten, communicatie en media.

Praktijk, preventie, begeleiding en afhandeling

Kwaliteit, praktische benadering en de grotere belangen van onze cliënten staan centraal. Bij asbest draait het niet alleen om de juridische kant. Ook de financiële gevolgen en de impact voor de organisatie of omgeving kunnen aanzienlijk zijn, op korte en lange termijn. Daarom vormen preventie, begeleiding, communicatie en mediawijsheid belangrijke onderdelen van onze dienstverlening. Vertrouwelijke behandeling staat altijd voorop.